– Allt om bingo online –

Gratis bingo pengar

Vill du börja spela på internet och inte har någon större erfarenhet över hur det fungerar så har du kommit rätt. Vi kommer att visa dig hur du kommer igång med ett av världens mest populära online spel på nätet som är bingo. Det är lätt att spela och lära sig, samt så klart så är det också jätteroligt att spela online. Att du kanske hade tänkt dig ett annat spel har ingen betydelse, för du inte kommer att bli besviken. Glöm inte bort att spela bingo på nätet är klart roligare än vad det kan vara i en vanlig bingohall i den lokala staden. Bingo spelas idag på internet mest av ungdomar och medelålders personer.

Följande bingohallar på nätet rekommenderas av oss:

Bingohall Rank Insättningsbonus Spela nu!
Bertil.com
5 stjärnor bingo Upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

När du skall komma igång med att spela bingo online så kan vi göra det på 2 olika sätt. Det ena är att vi spelar gratis och det ena är att vi spelar gratis med gratis bingo pengar. Nu kanske detta är förvirrande, men vi skall börja med den första som är att spela gratis bingo. Dessa typer av bingospel finns runt om på internet och kräver ingen registrering eftersom du bara spelar för att ha roligt, men det är så klart dumt att spela på detta sätt eftersom det finns riktiga pengar att vinna. Då menar vi inte att du skall börja med att satsa pengar utan ta vara på gratis bingo pengar som du får hos de flesta sajterna när du blir medlem.

Att registrera sig hos ett online casino eller en renodlad bingohall på nätet tar dig bara någon minut. På de flesta platserna så ger de dig en bonus vilket är gratis pengar direkt in på ditt konto. Denna summa kan så klart skilja sig beroende på vilken sajt som du väljer men normalt på svenska sajter idag så är summan på runt 50 kronor och uppåt. Det är därför viktigt att du testar olika platser och du kan lätt hitta en tio i topp lista över sajter som erbjuder bingo och beta igenom dessa och se vilken som passar dig bäst. För att i nästa steg så skall vi ta vara på mer gratis bingo pengar genom en bonus som heter insättningsbonus. Det är därför viktigt att vi gör det på ett ställe som ger oss bra bonus och som även har bra bingospel. Denna typ av bonus brukar ibland vara högre vid första insättningen och hos vissa så är den löpande och brukar vara hög på fredagar som exempel. Hur som helst så har vi sett exempel på denna bonus allt ifrån 100 % till 400 %. Det brukar finnas ett tak hur mycket bonus som du max kan få.

Att sätta in till exempel endast 100 kronor med en bonus på 200 % kommer att ge dig 300 kronor på ditt konto. Som du förstår så kan du spela gratis bingo på två sätt och att registrera sig har så klart med fördelar eftersom du även får gratis bingo pengar att spela för. Så välj en sajt som du gillar och sen är det bara att spela hur mycket du vill.