– Allt om bingo online –

Bingobonus

När du spelar olika spel på internet så får du gratis erbjudanden som du kan vara utan och även de som du skall ta vara på. Det är svårt om man är nybörjare på att börja spela online om det handlar om pengar. Vi skall titta på ett av världens största spel som idag även florerar runt på internet i alla dess former. Det är så klart bingo vi pratar om. Vem har inte spelat bingo, det har vi nog alla gjort någon gång. Det är lätt att lära sig och det är även spännande och samtidigt som spelet samlar människor och därför är ett sällskapsspel. Nu kan du spela bingo på olika sätt och det är faktisk stor fördel att spela bingo på internet.

Följande bingohallar på nätet rekommenderas av oss:

Bingohall Rank Insättningsbonus Spela nu!
Bertil.com
5 stjärnor bingo Upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

För det första så kan du spela gratis helt utan att behöva bli medlem på många platser, och det är så klart bra. Men samtidigt väldigt dumt eftersom att registrera sig tar dig bara några minuter och du får en typ av bingobonus, vilket är gratis pengar att spela för, och visst låter det bättre? Nu kan denna summa skilja sig rejält men principen är densamma. Denna bingo bonus kallas för registreringsbonus eller välkomstbonus, och ges av så gott som alla med några undantag konstigt nog. När du väljer att spela bingo så är denna bonus viktig.

Du kommer nu att ha friheten att spela gratis bingo med pengar och även kunna vinna pengar i vilket rum som du väljer. Det finns 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo hos de flesta. Det spelas så klart klassisk bingo precis som i den vanliga bingohallen och även andra varianter som variantbingo och mönsterbingo i alla dess former. Läs instruktionerna om spelet innan du börjar, det tjänar du på.

Det finns även så kallade gratis bingorum där du kan spela helt utan insats, men det finns pengar att vinna. Nu är denna pott ganska liten vanligtvis men är ett gratis sätt att spela bingo på och som även kan generera pengar. Bingobonus i alla dess former är som du förstår jätteviktigt för att du skall trivas och det vet sajterna om. Konkurrensen är stenhård och man fajtas helt enkelt om kunderna, så får du dålig bonus hos någon så välj en bättre plats, det finns det gott om.

Ditt spelande kommer så klart att bli lättare och mer avkopplande. De största och mest välutvecklade sajterna har även en inbyggd chatt för medlemmar vilket gör att du kommer att ta del av ett helt nytt socialt nätverk. De har samma intresse som dig, att spela bingo och du kommer på detta sätt att få nya vänner om du så vill. Bingo på nätet är lika socialt som i en vanlig bingohall, men det är bättre på alla sätt som du förstår. Samtidigt som du är social så har du även kvar din anonymitet så klart. Det blir ett liv på nätet och ett liv utanför. Bingobonusen kommer att ge dig starten som du behöver så kom igång nu!